ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Share This Post

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Δήμος Νισύρου και ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος, έχουν την τιμή και τη χαρά να σας  προσκαλέσουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών, Πανεπιστημίου 28, Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθείτε στην τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Νισύρου και το Κέντρο Κλιματολογίας και Φυσικής της Ατμόσφαιρας της Ακαδημίας Αθηνών.

Ο Δήμος Νισύρου και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών και Καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας κ. Χρήστο Ζερεφό, συνομολογούν μία νέα προγραμματική συνεργασία βασιζόμενη σε θέματα περιβαλλοντικής και κλιματολογικής σημασίας καθώς και  κυκλικής οικονομίας και  βιώσιμης ανάπτυξης.

Στόχος του επικείμενου μνημονίου συνεργασίας είναι η αειφόρος ανάπτυξη της Νισύρου εστιάζοντας  στο σεβασμό του Περιβάλλοντος και στην ενεργειακή αυτονομία με μηδενικές εκπομπές θερμοκηπιακών αερίων στην ατμόσφαιρα καθώς επίσης την ενίσχυση της Νισύρου ως νησί κυκλικής οικονομίας και βιώσιμης ανάπτυξης, μέσα από το ερευνητικό έργο και την τεχνογνωσία της Ακαδημίας Αθηνών.

Στον απόηχο του 2022 συνεχίζουμε να θέτουμε σε υλοποίηση τα οράματά μας για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Νισύρου, έχοντας πάντα σαν γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου κάθε Νισύριου κατοίκου και την εξέλιξη του ακριτικού μας νησιού με κάθε δυνατό τρόπο.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσετε με την παρουσία σας την προσπάθειά μας.

 

 Με Εκτίμηση

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

 

Δήμαρχος Νισύρου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by