ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ – ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ – ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ

Σε αυτοψία προχώρησε συνεργείο της ύδρευσης αποχέτευσης, παρουσία του Δημάρχου κ. Μιχάλη Κόλια και του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Χριστόδουλου Έλληνα μετά από καταγγελία για κλοπή νερού.

Συγκεκριμένα,στην περιοχή του Λακκιού πλησίον του νέου νηπιαγωγείου, επαγγελματίας στο χώρο των μεταφορών είχε προχωρήσει σε παράνομη σύνδεση στο υπάρχον δίκτυο υδροδότησης του νηπιαγωγείου το οποίο ήταν καλυμμένο με μια μπλε νάιλον σακούλα.

Άμεσα, η υπηρεσία ύδρευσης αφαίρεσε την παράνομη σύνδεση και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων.

Οι υποτιθέμενοι υποστηρικτές της νομιμότητος και της αλλαγής που προσδοκούν για το νησί μας, πρέπει να μάθουν ότι οι ίδιοι πρέπει πρώτα να εφαρμόζουν τα δέοντα και όχι να λειτουργούν εις βάρος των συμπολιτών τους καθώς και του νησιού ολοκλήρου.

Διαμηνύουμε ότι σήμερα ως δημοτική αρχή αλλά και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα είμαστε αμείλικτοι σε αυτές τις συμπεριφορές.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr