ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ BODRUM & lIVANELLI

 

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ BODRUM & lIVANELLI

Το νησί μας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μποντρούμ κ. Ahmet Aras συνοδευόμενος από τον διάσημο μουσικοσυνθέτη,φίλο της χώρα μας κ. Zulfu Livaneli’s προσκεκλημένοι του Δημάρχου Λέρου με την ευκαιρία της εκδήλωσης «Συνάντηση Ειρήνης».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Λέρου,το κέντρο πολιτισμού έρευνας και ανάπτυξης «‘Αρτεμις » και το δίκτυο Defne στο χώρο του συλλόγου στον Πλάτανο.

Ο κ. Κόλιας, κατά το χαιρετισμό του ευχαρίστησε και συνεχάρη το Δήμαρχο κ. Aras για την άψογη συνεργασία και τις ειλικρινείς σχέσεις φιλίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δυο Δήμων, καλωσόρισε τον κ. Livaneli τονίζοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του,ενός καλλιτέχνη παγκοσμίου φήμης, αγωνιστή της δημοκρατίας και εμπράκτως φιλέλληνα.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Άρτεμις» κ.Αντώνιο Νταλλαρή για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης,τη συμμετοχή των χορευτικών συλλόγων καθώς επίσης ευχαρίστησε την εκπρόσωπο του δικτύου κα Nilufer Tarikahya και τον κ. Σαμί Παιζάνογλου εκπρόσωπο του Δήμου μας για τις αδελφοποιήσεις και τις σχέσεις φιλίας στα απέναντι παραλία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr