ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Με ενότητα προχωράμε. Η κινδυνολογία από τους τέως διοικούντες είναι κακή υπηρεσία στον τόπο

 

ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Με ενότητα προχωράμε. Η κινδυνολογία από τους τέως διοικούντες είναι κακή υπηρεσία στον τόπο

Ο τέως δήμαρχος μετά από έξι χρόνια δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος των συνεπειών του προσφυγικού – μεταναστευτικού για το νησί μας και συνεχίζει να το αντιμετωπίζει με επιπολαιότητα.

Ενώ απουσίαζε για μια ακόμη φορά και δεν είχε το σθένος να παραστεί στη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εκφράσει τις όποιες θέσεις του, καταφεύγει στην κινδυνολογία μέσω δελτίων τύπου.

Υποβιβάζει αυτό το μείζον ζήτημα σε επίπεδο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.

Διασπά την ενότητα της κοινωνίας μας, κινδυνολογώντας σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που αδυνατεί να αντιμετωπίσει η διεθνής κοινότητα, προσπαθώντας να ξεχάσουν οι συμπατριώτες μας τα τραγικά λάθη του.

Η δημοτική αρχή με ψυχραιμία και σοβαρότητα αγωνίζεται να προασπίσει τα συμφέροντα του νησιού μας.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετάσχουν όλοι όσοι διεκδικούν δημόσιο ρόλο. Με ευθύνη για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Γραφείο Τύπου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr