ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Με ενότητα προχωράμε. Η κινδυνολογία από τους τέως διοικούντες είναι κακή υπηρεσία στον τόπο

Share This Post

 

ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Με ενότητα προχωράμε. Η κινδυνολογία από τους τέως διοικούντες είναι κακή υπηρεσία στον τόπο

Ο τέως δήμαρχος μετά από έξι χρόνια δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος των συνεπειών του προσφυγικού – μεταναστευτικού για το νησί μας και συνεχίζει να το αντιμετωπίζει με επιπολαιότητα.

Ενώ απουσίαζε για μια ακόμη φορά και δεν είχε το σθένος να παραστεί στη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εκφράσει τις όποιες θέσεις του, καταφεύγει στην κινδυνολογία μέσω δελτίων τύπου.

Υποβιβάζει αυτό το μείζον ζήτημα σε επίπεδο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.

Διασπά την ενότητα της κοινωνίας μας, κινδυνολογώντας σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που αδυνατεί να αντιμετωπίσει η διεθνής κοινότητα, προσπαθώντας να ξεχάσουν οι συμπατριώτες μας τα τραγικά λάθη του.

Η δημοτική αρχή με ψυχραιμία και σοβαρότητα αγωνίζεται να προασπίσει τα συμφέροντα του νησιού μας.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετάσχουν όλοι όσοι διεκδικούν δημόσιο ρόλο. Με ευθύνη για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Γραφείο Τύπου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης

  Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης Στο πλαίσιο της συνεργασίας

©2020 radioproto.gr is made with by