ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6 Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6 Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην πολυαγαπημένη μας καλοκαιρινή συνήθεια, να βλέπουμε ταινίες στην πιο δροσερή γωνιά, κάτω από τα αστέρια!

Για άλλη μια σαιζόν το κινηματογραφικό πρόγραμμα προβλέπεται πλούσιο, με ταινίες για όλους και με αγαπημένες ευρωπαϊκές παραγωγές. Αναμένουμε βραδιές αφιερώματα, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις κ.α

Την αυλαία για φέτος ανοίγει η ανατρεπτική ταινία του Γιάννη Οικονομίδη “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”, ακολουθούν οι ταινίες “Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης”, “Κρατικά Μυστικά” & “Sonic: Η Ταινία”

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το όλο πρόγραμμα του Ορφέα & τις εκδηλώσεις από το έντυπο φυλλάδιο, το site μας www.cine-orfeas.gr και τις σελίδες μας στο facebook και στο instagram.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Κινηματογράφος Ορφέας

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr