ΔΕΙΤΕ Το Πρόγραμμα των Θερινών Ιπποκρατείων Ιουλίου 2022

ΔΕΙΤΕ Το Πρόγραμμα των Θερινών Ιπποκρατείων Ιουλίου 2022

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 θα πραγματοποιήσει μουσική περιοδεία στο Ιστορικό Κέντρο της Κω στις 19:30 την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 διοργανώνουν συναυλία με το συγκρότημα “STARWOUND” την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο (Ο χώρος παραχωρείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προ-κράτηση θέσεων στο exas travel

Ο Σύλλογος Κρητών Κω «Ο Τάλως» με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 διοργανώνει Έκθεση Ειδών Κρητικής Λαϊκής Τέχνης από την Παρασκευή 22Ιουλίου έως την Κυριακή 24 Ιουλίου στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείου –Χάνι

Εγκαίνια: Τετάρτη 22 Ιουλίου ώρα 19:30

Ώρες κοινού: Καθημερινά 11:00-13:00 & 19:00 -21:00

Ο Π.Ο. Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 παρουσιάζουν το Σάββατο 23 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Σχολείο Καρδάμαινας τα Πρακτικά της 30χρονης έρευνας της Αρχαιολογικής σχολής του ΕΚΠΑ για την Αρχαία Αλάσαρνα της Κω.

Ομιλητές:

Μαρία Παρισίδου-Πρόεδρος Φιλητά

Γεωργία Κοκορού-Αλευρά-Ομότιμη Καθηγήτρια Κλασσικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

Νικόλας Δημάκης-Επίκουρος Καθηγητής Κλασσικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

Ελένη Καλάβρια-Διδάκτωρ Κλασσικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και ΥΠΠΟΑ

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Αρίων» με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 παρουσιάζει μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο « Μια Σμυρνιά στο Παραθύρι» την Κυριακή 24 Ιουλίου ώρα 21:00 στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας.

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι από τη Σμύρνη στα Δωδεκάνησα, την Αθήνα και τον Πειραιά για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Συμπράττουν:

Νίκος Μηνάς: Βιολί

Χριστίνα Κουκή: Σαντούρι

Μαριάνθη Λιουδάκη: Τραγούδι

Τάκης Φραγκούς: Κοντραμπάσο

Κυριάκος Παππούλης: Βιολί, Μπουζούκι, Τραγούδι

Ιπποκράτης Πατάκος: Λαούτο, Τραγούδι

Ιάσων Παππούλης: Κιθάρα, Τραγούδι

Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου «Αρίων»

Επιμέλεια εκδήλωσης : Γιάννης Μαστόρος

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 διοργανώνει συναυλία με το συγκρότημα “GROUP PARΩDY” την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Θεατράκι Καρδάμαινας.

Παίζουν:

Παναγιώτης Σκουλάς: Λαούτο, Τραγούδι

Αντώνης Αυγουλάς: Κιθάρα, Loops

Μανώλης Βουγιουκαλάκης: Βιολί

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Ν. Δένδιας: 13 νησιά του Αιγαίου (ανάμεσά τους και η Κως) στην 1η φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

Ν. Δένδιας: 13 νησιά του Αιγαίου (ανάμεσά τους και η Κως) στην 1η φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων Πηγή: www.vimatisko.gr Στόχος μας είναι

Ενημέρωση

Γιάννης Παππάς, Υφυπουργός Ναυτιλίας: Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου

  Γιάννης Παππάς, Υφυπουργός Ναυτιλίας: Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου Σε δέκα περίπου ημέρες, από 1η Μαΐου έως

©2020 radioproto.gr