ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην Κω – Δείτε που 

Share This Post

 

ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην Κω – Δείτε που 

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την 19-10-2022 ημέρα Τετάρτη από 08:00 έως 08:30 στην ευρύτερη περιοχή της Αντιμάχειας και κατά μήκος του επαρχιακού Αντιμάχειας -Καρδάμαινας έως την είσοδο της Καρδάμαινας, στο νησί της Κω.

Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 08:30 έως 09:00 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδάμαινας και κατά μήκος του επαρχιακού Καρδάμαινας-Πυλί έως Πόρτες.

Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές από 11:00 έως 11:30 στις παραπάνω περιοχές

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς η σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ν. Ι. Θεοφιλίδης

Διευθυντής Περιοχής Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by