Δήμος Νισύρου: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Δήμος Νισύρου: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Ι. Κορωναίος εύχεται σε όλα τα Νισυρόπουλα, εντός και εκτός του νησιού μας, καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις που διαγωνίζονται και ευόδωση των στόχων τους.

Φέτος κληθήκατε να ολοκληρώσετε την προετοιμασία σας στη σκιά μιας πρωτοφανούς πανδημίας και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι εξετάσεις αποτελούν απλά μια στάση στη διαδρομή της ζωής σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε διαρκώς νέες προκλήσεις στο μέλλον  και να δώσετε δύσκολους αγώνες.

Στέλνω τις ευχές μου και στις οικογένειες των μαθητών που στέκονται στο πλευρό τους, αγωνιούν και μοχθούν καθημερινά, στηρίζοντας κάθε επιλογή τους προσδοκώντας το καλύτερο για το μέλλον τους. Ως Δήμαρχος και δημοτική αρχή θα είμαστε σύμμαχοι στο πλευρό των φοιτητών να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Σας εύχομαι και πάλι ολόψυχα καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα που δίνετε, να έχετε πάνω απ’ όλα την υγεία σας και να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, η ζωή τώρα αρχίζει και σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά  ο «πηγαιμός για την Ιθάκη».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr