Δήμος Κω: Ψέμα και σύγχυση από τη Δύναμη Αλλαγής. Τα τέσσερα νέα απορριμματοφόρα μία ακόμα απάντηση στην επί πέντε χρόνια καλοπέραση τους

Λάθος τρόπο σε λάθος θέμα, με αρκετά ψέματα να τα συνοδεύουν, επέλεξε ο κ. Δαυϊδ Γερασκλής για να δηλώσει συμμετοχή στη διαδικασία αντικατάστασης του κ. Κυρίτση.

Όσο κι αν το θέλει, οι δημότες δεν ξεχνούν την αδιαφορία τους για το Δήμο και τους συνδημότες μας, ούτε θα απαλλάξουν τον ίδιο από τις ευθύνες του, επειδή μετά από 20 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο θυμήθηκε να μιλήσει για νέο σχέδιο για την Κω.

Χθες ήταν άλλος που δήλωσε παρών στη διαδοχή, σήμερα είναι αυτός.

Ας αποφασίσουν τον επικεφαλής και ας τον ανακοινώσουν.

Το παιχνίδι αυτό δε μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει.

Να λέει όμως ψέματα πάει πολύ.

Δε μπορεί να ισχυρίζεται ότι ενίσχυσαν το Δήμο με μηχανήματα, όταν όλοι γνωρίζουν πως τα δύο απορριμματοφόρα και ένα γερανοφόρο όχημα για την ανακύκλωση παραλήφθηκαν την 1η Αυγούστου 2014, και τότε πάλι από τον Θεοδόση Νικηταρά ως Δήμαρχο και τον τότε Αντιδήμαρχο Σταμάτη Πη.

Όταν στην προηγούμενη πενταετία έφεραν μόλις δύο απορριμματοφόρα, ενώ επαίρονταν ότι άφησαν εκατομμύρια στο ταμείο.

Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή, που παρέλαβε το Δήμο σε εγκατάλειψη, μελέτησε, σχεδίασε και ήδη μέσα σε ενάμιση χρόνο κατάφερε να φέρει τα πρώτα 4 απορριμματοφόρα.

Ας μη βιάζονται γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά.

Η καθημερινή προσπάθεια να ομορφύνει το νησί μας δε σταματά.

Αντίθετα συνεχίζεται με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα, ώστε η Κως να αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα και να ξεπεράσει με επιτυχία τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό να μιλήσουμε.

Οι συνδημότες μας βλέπουν και κρίνουν.

Τα χρόνια της καλοπέρασης και της αδιαφορίας πέρασαν.

Αποτελούν παρελθόν και μαζί με αυτά οι εκφραστές του χθες.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by