Δήμος Κω: Σχετικά με ανάρτηση του στελέχους της “Δύναμη Αλλαγής” κ. Βαβλά

 

Δήμος Κω: Σχετικά με ανάρτηση του στελέχους της “Δύναμη Αλλαγής” κ. Βαβλά

Πριν λίγη ώρα, είδε το φως της δημοσιότητας, στα social media, άλλη μια ψευδής και κατάπτυστη ανάρτηση του στελέχους της “Δύναμη Αλλαγής” και αντιπροέδρου της Κοινότητας Κω την περίοδο 2014-2019 κ. Βαβλά.

Δεν θα αναφερόμασταν ποτέ στον συγκεκριμένο, αν οι συνεχείς, χωρίς ηθικούς φραγμούς και όρια, αναρτήσεις του, δεν είχαν ως στόχο να θίξουν και να προσβάλλουν υπολήψεις και προσωπικότητες και δεν ελάμβαναν τον χαρακτήρα μιας κατά συρροή, παρακμιακής και επικίνδυνης για τα δημόσια πράγματα του νησιού μας κατάστασης.

Δίνουμε στη δημοσιότητα επίσης τη “δημόσια” ανάρτηση του.

Του ζητούμε να κατονομάσει, σήμερα κιόλας, συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεται, με ποια στοιχεία ισχυρίζεται ότι δαπανήθηκε έστω και ένα ευρώ εις βάρος του δημοτικού χρήματος.

Να κατονομάσει ποιο ή ποια άτομα μετακινήθηκαν στην Ολλανδία με χρήματα που δαπάνησε ο δήμος, επιπλέον αυτών που η Δημοτική Επιτροπή νομίμως ενέκρινε τη μετάβαση τους, ως εκπροσώπων του δήμου μας, στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης.

Στην αντίθετη περίπτωση, θα αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σαφώς και δεν ισχύει το “ακαταλόγιστο” για κανέναν που συνειδητά ψεύδεται, προσβάλλει και θίγει ανθρώπους και οικογένειες.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω Τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

©2020 radioproto.gr