Δήμος Κω: Προσοχή στα απορρίμματα στις ημέρες εορτών

Δήμος Κω: Προσοχή στα απορρίμματα στις ημέρες εορτών

Για να διατηρηθεί η καλή εικόνα της Πόλης και των Δημοτικών Κοινοτήτων του νησιού μας, σε όλη τη διάρκεια των εορτών και των αργιών που ακολουθούν, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κω καλεί όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην απόρριψη των απορριμμάτων τους, την Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου.

Να τοποθετούν τα απορρίμματα μόνο εντός των κάδων και να μην βγάζουν ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά εκτός των ιδιοκτησιών τους σε κοινόχρηστους χώρους έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Η απόρριψη ογκωδών αντικειμένων ή κλαδιών θα πρέπει να γίνεται πάντα σε συνεννόηση με την υπηρεσία Καθαριότητας και μετά από τηλεφωνικό αίτημα στη γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη στα τηλ. 22420-21111 & 22423-60477.

Η συνδρομή των δημοτών είναι πολύτιμη και ο σεβασμός στους συμπολίτες μας και στο περιβάλλον επιβεβλημένος.

Η διατήρηση της όμορφης εικόνας του νησιού μας αλλά και η ασφάλεια των δημοτών είναι υπόθεση όλων μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr