Δήμος Κω: Προσοχή στα απορρίμματα στις ημέρες εορτών

Share This Post

Δήμος Κω: Προσοχή στα απορρίμματα στις ημέρες εορτών

Για να διατηρηθεί η καλή εικόνα της Πόλης και των Δημοτικών Κοινοτήτων του νησιού μας, σε όλη τη διάρκεια των εορτών και των αργιών που ακολουθούν, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κω καλεί όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην απόρριψη των απορριμμάτων τους, την Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου.

Να τοποθετούν τα απορρίμματα μόνο εντός των κάδων και να μην βγάζουν ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά εκτός των ιδιοκτησιών τους σε κοινόχρηστους χώρους έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Η απόρριψη ογκωδών αντικειμένων ή κλαδιών θα πρέπει να γίνεται πάντα σε συνεννόηση με την υπηρεσία Καθαριότητας και μετά από τηλεφωνικό αίτημα στη γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη στα τηλ. 22420-21111 & 22423-60477.

Η συνδρομή των δημοτών είναι πολύτιμη και ο σεβασμός στους συμπολίτες μας και στο περιβάλλον επιβεβλημένος.

Η διατήρηση της όμορφης εικόνας του νησιού μας αλλά και η ασφάλεια των δημοτών είναι υπόθεση όλων μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by