Δήμος Κω προς Όραμα+Δράση: Ο πολιτικός κατήφορος της κας Ρούφα δεν έχει τέλος

Δήμος Κω προς Όραμα+Δράση: Ο πολιτικός κατήφορος της κας Ρούφα δεν έχει τέλος

Η πολιτική αλητεία έχει και τα όρια της.

Δυστυχώς η κ. Ρούφα όταν συγγράφει τις ανακοινώσεις της παράταξης της, ή τελεί σε πλήρη σύγχυση ή διαστρεβλώνει συνειδητά την πραγματικότητα εξαπατώντας τους συνδημότες μας. Άλλη αιτιολογία δεν χωρά.

Εξηγούμαστε: Ο Δήμος μας έκρινε ότι για την προστασία των δημοτών από τον covid_19 απαιτείται έλεγχος και τις απογευματινές ώρες σε ορισμένα σημεία που μπορεί να ευνοούν τη διασπορά του, μεταξύ αυτών στο Κέντρο Νεότητας Πασσανικολάκη που προσελκύει μεγάλο αριθμό νέων και στην παιδική χαρά Πυλίου, όπου συγκεντρώνεται πληθυσμός φιλοξενούμενων στο hot spot.

Ο προϋπολογισμός κόστους της φύλαξης κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων, είναι 21000€ για 30 ημέρες.

Η μελέτη προβλέπει ότι δύναται η φύλαξη να παραταθεί έως 60 επιπλέον ημέρες, εφόσον οι συνθήκες λόγω covid_19 το επιβάλλουν.

Στην περίπτωση αυτή, το συνολικό κόστος, θα ανέλθει στις 62.488€.

Η παραπλανητική αναφορά σε 187.500€ της κ. Ρούφα, ποσού τριπλάσιου από το πραγματικό, δείχνει ότι πλέον έχει επιλέξει εν πλήρη συνειδήσει, την διαρκή πολιτική εξαπάτησης μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Δεν την ακολουθούμε σε αυτό τον θλιβερό της κατήφορο.

Σημείωση: προς επιβεβαίωση αυτών δίνουμε τη σχετική μελέτη στη δημοσιότητα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr