Δήμος Κω: Περιορισμοί στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών

Share This Post

Δήμος Κω: Περιορισμοί στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και τη μεγάλη προσπάθεια όλων, υπηρεσιών και πολιτών, στην κατεύθυνση πρόληψης από τον κορονοϊο, οι υπηρεσίες του Δήμου μας λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό, λόγω των μέτρων προστασίας και της ειδικής άδειας που λαμβάνουν οι υπάλληλοι που τη δικαιούνται.

Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν συναλλαγές με δημοτικές υπηρεσίες να προσέρχονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και αυτές που έχουν καταληκτική ημερομηνία εντός των επομένων ημερών, και μέχρι την έκδοση νέων οδηγιών.

Ο Δήμος Κω ζητά την κατανόηση των πολιτών για τις δυσκολίες που τυχόν δημιουργηθούν στις συναλλαγές και στην εξυπηρέτησή τους και επισημαίνει ότι όλοι, υπηρεσίες και πολίτες, καλούμαστε να εφαρμόζουμε αυστηρά τις οδηγίες για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις στην κοινωνία και στην οικονομία του νησιού μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by