Δήμος Κω: Πήγαν κρουαζιέρα και ζήτησαν αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου

Share This Post

Δήμος Κω: Πήγαν κρουαζιέρα και ζήτησαν αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου

Όποιος έχει έλλειμμα πολιτικού λόγου και δυσκολεύεται στα έδρανα της μειοψηφίας προσπαθεί να βρει τρόπους να υπονομεύσει το έργο του Δήμου και στο τέλος την πληρώνουν οι δημότες.

Ο κ. Κυρίτσης το εφαρμόζει όταν χάνει τις εκλογές στη γνωστή τακτική του.

Για άλλη μια φορά με θράσος και ψέματα επιχείρησε το ίδιο, προκαλώντας σε πλήρη ταύτιση με την πάλαι ποτέ μεγάλη αντίπαλό του Ιωάννα Ρούφα αναβολή συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφού εδώ και πολύ καιρό οι σύμβουλοί του προγραμμάτισαν ομαδική κρουαζιέρα, δίχως να ενημερώσουν έγκαιρα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την απουσία τους, ζήτησαν αναβολή μόλις μια ώρα πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση.

Απέχουν ενώ γνωρίζουν άριστα ότι ο Νοέμβριος είναι ο κατ΄ εξοχήν μήνας των κρίσιμων συνεδριάσεων για τον προγραμματισμό του επόμενου έτους.

Επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους. Αναφαίρετο δικαίωμα τους. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα με πρόσχημα το προσφυγικό, που βιώνει η κοινωνία μας για πάνω από πενταετία, να προσπαθούν να αποκρύψουν τον πραγματικό λόγο της απουσίας τους.

Νομίζουν ότι με αυτή την στάση τους υπονομεύουν τη δημοτική αρχή ενώ στην ουσία υπονομεύουν τη λειτουργία του Δήμου και τη ζωή των συνδημοτών μας.

Σε ότι αφορά την ταύτιση της κας Ρούφα με τη «Δύναμη Αλλαγής» τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Το ζήσαμε πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ζούμε για άλλη μια φορά σήμερα. Τα προσχήματα δεν κρύβουν την αλήθεια.

Η δημοτική αρχή έχει επιλέξει τον ευθύ δρόμο. Το δρόμο της σκληρής δουλειάς. Με σεβασμό στους συνδημότες μας που αγωνίζονται καθημερινά σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του νησιού μας, που μπορεί να έχασε μια ολόκληρη πενταετία αλλά τώρα βαδίζει με ξεκάθαρους στόχους.

Μαζί με τους δημότες, για τη δημιουργία της ισχυρής Κω.

Παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη σε αυτό. Έτσι ξεκίνησε και έτσι πορεύεται.

Γραφείο Τύπου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by