Δήμος Κω: Με πολύ θετικά μηνύματα για την Κω ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση «ΙΤΒ 2024» στο Βερολίνο

Δήμος Κω: Με πολύ θετικά μηνύματα για την Κω ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση «ΙΤΒ 2024» στο Βερολίνο

Στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση στον κόσμο, την ITB Berlin, έδωσε το παρόν ο Δήμος της Κω με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Εθελοντισμού, την κα Ματίνα Βουκελάτου –Χριστοδουλίδη.

Ο Δήμος Κω συμμετείχε μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους  κορυφαίους Tour Operators, με παράγοντες του τουρισμού, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, με M.M.E καθώς επίσης και με θεσμικούς παράγοντες, όπως  την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δ. Φραγκάκη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι τα μηνύματα για την επερχόμενη τουριστική περίοδο είναι άκρως ενθαρρυντικά. 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, η Αντιδήμαρχος επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάδειξη του προορισμού μας ως έναν έξυπνο τουριστικό προορισμό αλλά και στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν υψηλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νησί μας ,  γεγονός που σηματοδοτεί ότι το νησί μας, για άλλη μια φορά θα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Γερμανών τουριστών.

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr