Δήμος Κω: «Η Κως παντού. Διθυραμβικά σχόλια σε ελληνικά ΜΜΕ»

Η Κως παντού. Διθυραμβικά σχόλια σε ελληνικά ΜΜΕ

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω σε συνεργασία με την εταιρεία CK Strategies, οργάνωσε με επιτυχία ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης της Κω για την περίοδο από 26/05 έως 03/09/2023 σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. , με σκοπό να επανασυστήσουμε την Κω ως τουριστικό προορισμό με πλούσιες εμπειρίες.

 

Η Κως προβλήθηκε και διαφημίστηκε μέσα από τα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία και αξιοθέατα , τις σύγχρονες υποδομές, τα φυσικά τοπία , τις παραλίες , την εμπορική αγορά, τα Οινοποιεία, τα Ελαιοτριβεία, τη Βιοτεχνία Μελιού, τα Τυροκομεία, το κτήμα Αλόης και με δραστηριότητες όπως ιππασία, ποδηλατάδα, κατάδυση, ημερήσιες εκδρομές με σκάφος στα γύρω νησιά και θαλάσσια σπορ.

 

Αναλυτικότερα δημοσιεύτηκαν αφιερώματα σε 22 ενημερωτικές-ειδησεογραφικές σελίδες, σε 8 lifestyle, σε 4ταξιδιωτικές και 6 τοπικές ιστοσελίδες, 1 σε έντυπο Τύπο και 3 σε τηλεόραση:

Monopoli gr., Cnn.gr. (5 άρθρα), Travel.gr, Madamefigaro.gr, Olivemagazine.gr (2 άρθρα), Amna.gr., Naftemporiki.gr, Clickatlife.gr., Tovima.gr, Emvolos.gr, Huffingtonpost.gr, Euronews.gr, Realvoice.gr, KosVoice.gr, Xtesini.gr, Zoumeoraia.gr, Paralaximag.gr, Dive &Travel.gr, Formedia.gr, News.gr, Makthes.gr, Newmoney.gr, Powergame.gr, Dealnews.gr, Economistas.gr, Euro2day.gr, Sbctv.gr, Tilegrafimanews.gr, Nonstop.gr, Bestnews.gr, Mazitravel.gr, Downtown.gr, Onlarissa.gr, Europolitis.eu, Το Βήμα της Κυριακής, ΑΙΓΑΙΟ TV, TV Show: Euronews, TV Show: Alpha ΤΩΡΑ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr