Δήμος Κω : Η εμμονική συμπεριφορά της κας Ρούφα την οδηγεί συνεχώς σε λάθη

Επιλέγει να κάνει την επανεμφάνιση της με το γνώριμο τρόπο, που πλέον τη χαρακτηρίζει και ξεπερνά τα όρια της γραφικότητας.

Προσπαθεί, με πονηριά και δολιότητα, να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα ένα υπηρεσιακό λάθος.

Το γεγονός ότι ένας ιδιαίτερα έμπειρος, ευσυνείδητος υπάλληλος του Δήμου μας, σε μια σειρά εγγράφων που συνέταξε και αφορούσαν στην προκήρυξη για τις καθαρίστριες των σχολείων πριν ένα και πλέον μήνα, έκανε το “λάθος” (στην περίληψη αυτών μόνο και όχι στην ίδια την προκήρυξη) να γράψει σε e-mail αντί του h, το γράμμα g.

Αντί για hr@kos.gr έγραψε gr@kos.gr. Γράμματα που στο αγγλικό αλφάβητο βρίσκονται δίπλα _δίπλα στο πληκτρολόγιο και εξ αυτού του λόγου προφανώς έγινε.

Όμως, ακόμα κι αυτό το μικρό λάθος διορθώθηκε άμεσα, μέσα σε δύο ώρες, για αυτό και κανείς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στην κατάθεση ένστασης. Υπήρχε διαθέσιμος χρόνος δύο ημερών για την κατάθεση ενστάσεων και αξιοποιήθηκε από τέσσερις (4) ενδιαφερόμενους.

Άλλωστε ήταν σαφές, όποιος ενδιαφερόταν να υποβάλλει ένσταση για τη σειρά τοποθέτησής του, ανάτρεχε στην ίδια την προκήρυξη και όχι στην περίληψη στους, από όπου αντλούσε την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Εν΄ κατακλείδι, το υπηρεσιακό λάθος διορθώθηκε έγκαιρα και δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όμως, πέραν αυτού, το χειρότερο όλων είναι ότι, η κα Ρούφα αναφέρεται σε συνδημότες μας, που προσελήφθησαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο μας, με τον εξαιρετικά προσβλητικό χαρακτηρισμό “χειροκροτητές με υπαρξιακά προβλήματα”.

Πρόκειται για μια χυδαία, προσβλητική συμπεριφορά, με πασιφανή τη ρατσιστική της διάθεση να χαρακτηρίσει τόσο απαξιωτικά συνδημότες μας, διότι δεν έχει χωνέψει ότι έχασε και συνεχίζει να αποδίδει τις ευθύνες στην κοινωνία.

Καθημερινά, δικαιώνει όσους επιμένουν να μιλούν για απόλυτη ταύτιση και συμπόρευση Κυρίτση _ Ρούφα, η οποία αποτυπώνεται πλέον και στα γραπτά κείμενα τους, στο ύφος και στη φιλοσοφία που τα διέπει.

Γραφείο Τύπου

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by