Δήμος Κω για το Νέο Νοσοκομείο & το Μεταπτυχιακό Τμήμα στην Κω : ” Ο μονίμως διχαστικός κ. Κυρίτσης επιβεβαιώνει τον υπονομευτικό ρόλο του”

Share This Post

Δήμος Κω για το Νέο Νοσοκομείο & το Μεταπτυχιακό Τμήμα στην Κω : ” Ο μονίμως διχαστικός κ. Κυρίτσης επιβεβαιώνει τον υπονομευτικό ρόλο του”

Στους δύο κορυφαίους στόχους, δηλαδή στην κατασκευή νέου Νοσοκομείου και στην ένταξη της Κω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους οποίους η κοινωνία μας αγωνίζεται 40 χρόνια να πετύχει και απαιτεί σύγκλιση δυνάμεων, ο μονίμως διχαστικός κ. Κυρίτσης επιβεβαιώνει τον υπονομευτικό ρόλο του.

Ενώ η επίτευξη αυτών των στόχων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο υπονομεύει την κατάκτηση τους, με δύο απανωτές ανακοινώσεις, μνημεία ύβρεων, χρησιμοποιώντας φράσεις πεζοδρομίου που τρομάζουν τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δίνουν μάχη επιβίωσης.

Αυτός που διοίκησε για εννέα χρόνια το Δήμο, δεν πήρε χαμπάρι ποιες είναι οι ανάγκες της Κω, λόγω αδιαφορίας και μόνιμης καλοπέρασης.

Όταν στη δημαρχία του δεν πέρασε ούτε έξω από το Νοσοκομείο για να δει τις ανάγκες του, κατηγορεί τη σημερινή δημοτική αρχή που διεκδικεί την κατασκευή νέου Νοσοκομείου, που το χωροθέτησε, που δίνει κίνητρα στους επικουρικούς γιατρούς με χρηματοδότηση ενοικίου για να παραμείνουν στην Κω, που διεκδικεί λύσεις και στηρίζει με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο του νησιού μας.

Το ίδιο κάνει και στο υπό ίδρυση Μεταπτυχιακό Τμήμα, με άμεση αναφορά στην οικονομία και στον τουρισμό. Και εδώ ο κ. Κυρίτσης επιδεικνύει την πλήρη άγνοια και την ανευθυνότητα του.

Για αυτό τον καλούμε να τοποθετηθεί δημόσια και να τον ακούσουν οι συμπολίτες μας, στη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στις 7 το βράδυ.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by