Δήμος Κω: Βιάζεται και εκτίθεται για να αναλάβει επικεφαλής, βγάζοντας κακίες χαμηλού επιπέδου ο κ. Σιφάκης

Δήμος Κω: Βιάζεται και εκτίθεται για να αναλάβει επικεφαλής, βγάζοντας κακίες χαμηλού επιπέδου ο κ. Σιφάκης

Παρότι οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και οι συνδημότες μας έκριναν τι είναι καλύτερο για τον τόπο μας, κάποιοι συνεχίζουν τον τοξικό λόγο τους, όπως ο κ. Σιφάκης, επίδοξος διάδοχος του κ. Κυρίτση στην παράταξη της δημοτικής μειοψηφίας.

Δυστυχώς δεν μας εκπλήσσει η στάση του.

Κάνει λάθος όμως να υποτιμά το νησί μας, όταν με κουτσομπολίστικες αναφορές προσπαθεί να υποβιβάσει την εκπροσώπηση της Κω στην μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου.

Το λάθος του μάλιστα εκφράζεται ως κακία, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως το κόστος διαμονής εκπροσώπου του Δήμου, εντός ή εκτός Ελλάδας, έχει πλαφόν που καθορίζεται από τη νομοθεσία, αφού ο ίδιος, ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού επί χρόνια, έκανε ακριβώς το ίδιο, όπως η νομοθεσία προβλέπει.

Για αυτό άλλωστε ήταν ομόφωνη η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου συμμετέχει η παράταξη του, με την οποία εγκρίθηκε η μετακίνηση της Αντιδημάρχου Τουρισμού Σέβης Βλάχου στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει το Δήμο Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM».

Όσον αφορά στο περίπτερο που παρουσιάζεται το νησί μας, η Κως συνυπήρξε και εφέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, π.χ. το 2017 και το 2018, στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εικόνα της Κω αυτά τα χρόνια αναβαθμίζεται συνεχώς.

Μάλλον ενοχλεί τον κ. Σιφάκη η καλή πορεία του τουρισμού στην Κω, η ποιοτική αναβάθμιση του νησιού μας και η προώθηση νέων μορφών τουρισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστολή του Δήμου Κω επιστρέφει από το Λονδίνο με βραβείο στις αποσκευές της.

Η Κως βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδηλατικός προορισμός στα Greek Travel Awards 2023 του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Τα βραβεία αυτά προωθούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και λειτουργούν ως βαρόμετρο για τις προτιμήσεις των Βρετανών στην επιλογή των διακοπών τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της World Travel Market παρουσία εκπροσώπων ΜΜΕ, τουριστικών γραφείων και πρακτορείων, με τους οποίους η Κωακή αποστολή είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τις προοπτικές της σεζόν του 2024, η οποία προδιαγράφεται θετική για την Κω.

Μάλιστα, στην έναρξη της εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Κω, ενώ σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς προβάλλονταν διαφημιστικό βίντεο της Μαρίνας Κω.

Στην πολιτική συζήτηση είναι κατανοητή η προσπάθεια διαφοροποίησης ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Όμως πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι η προσπάθεια στήριξης της τουριστικής οικονομίας πρέπει να μας ενώνει και όχι να δημιουργεί άσκοπες εντάσεις.

Η Κως είναι το κοινό μας πλοίο και πάμε όλοι μαζί στην ίδια κατεύθυνση.

 

Σημείωση: Αναγκαζόμαστε να δώσουμε στη δημοσιότητα έγγραφα και εντάλματα για τα έξοδα των κ.κ. Σιφάκη και Κυρίτση στο Λονδίνο, τα έτη 2017 και 2018, για να αντιληφθούν οι συμπολίτες μας ότι οι συγκεκριμένες δαπάνες είναι ακριβώς ίδιες με αυτές της Αντιδημάρχου κας Βλάχου, αφού έτσι προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr