Δήμος Κω: Αργά θυμήθηκε την Καρδάμαινα ο κ. Κυρίτσης

Δήμος Κω: Αργά θυμήθηκε την Καρδάμαινα ο κ. Κυρίτσης

Οι άνθρωποι που ασχολούνται πάνω από 20 χρόνια με το Δήμο, αλλά αδιαφόρησαν επιδεικτικά για τα πραγματικά προβλήματα των συμπατριωτών μας, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές πασχίζουν να θυμίσουν την παρουσία τους.

Θυμήθηκαν ότι υπάρχει στο πρόγραμμα έργων αυτής της δημοτικής αρχής η εγκατάσταση συνθετικού δαπέδου στην αυλή του νηπιαγωγείου Καρδάμαινας.

Εκεί που οι ίδιοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Τους ενοχλεί επειδή η δημοτική αρχή Νικηταρά δεν αδιαφόρησε, φτιάχνει και αυτό το έργο.

Μιλούν για ημερομηνίες, όταν γνωρίζουν ότι είχε ανακοινωθεί η χρονική δέσμευση που έδωσε ο εργολάβος του έργου, ο οποίος από τις αρχές Απριλίου ενημέρωσε με επιστολή του το Δήμο και το Σύλλογο Γονέων για την καθυστέρηση παραλαβής του υλικού από το εξωτερικό.

Παρότι δεν ευθύνεται ο Δήμος για αυτό και επειδή δεν αδιαφορούμε, εμείς ζητούμε συγγνώμη από τους συμπατριώτες μας για την καθυστέρηση.

 

Υ.Γ. 1. Τις επόμενες ημέρες που θα τοποθετηθεί το συνθετικό δάπεδο τους καλούμε να πάνε να το φωτογραφήσουν για να έχουν να συγκρίνουν με τη δική τους περίοδο.

2. Επισυνάπτεται η επιστολή της εργολήπτριας εταιρείας που αναφέρεται στις αιτίες καθυστέρησης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr