Δήμος Κω : Αποκατάσταση οδικού δικτύου Αντιμάχειας

Δήμος Κω : Αποκατάσταση οδικού δικτύου Αντιμάχειας

Αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου Αντιμάχειας από την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ζητάει συγγνώμη από τους κατοίκους της Κοινότητας για την καθυστέρηση αποκατάστασής τους.

Επισημαίνει ότι αν και πρόκειται για μεγάλο έργο θα μπορούσε να έχουν αποφευχθεί πολλά προβλήματα από την εργολήπτρια εταιρεία.

Επειδή η διασφάλιση καλών συνθηκών διαβίωσης για όλους τους κατοίκους αποτελεί σημαντική παράμετρο των δράσεων της δημοτικής αρχής, ο Θεοδόσης Νικηταράς κατέστησε σαφές προς τον υπεύθυνο του έργου ότι αν δεν ξεκινήσουν αύριο εργασίες αποκατάστασης την προσεχή Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα κινήσει νομικές διαδικασίες κατά της εργολήπτριας εταιρείας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr