Δήμος Κω : Αποκατάσταση οδικού δικτύου Αντιμάχειας

Share This Post

Δήμος Κω : Αποκατάσταση οδικού δικτύου Αντιμάχειας

Αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου Αντιμάχειας από την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ζητάει συγγνώμη από τους κατοίκους της Κοινότητας για την καθυστέρηση αποκατάστασής τους.

Επισημαίνει ότι αν και πρόκειται για μεγάλο έργο θα μπορούσε να έχουν αποφευχθεί πολλά προβλήματα από την εργολήπτρια εταιρεία.

Επειδή η διασφάλιση καλών συνθηκών διαβίωσης για όλους τους κατοίκους αποτελεί σημαντική παράμετρο των δράσεων της δημοτικής αρχής, ο Θεοδόσης Νικηταράς κατέστησε σαφές προς τον υπεύθυνο του έργου ότι αν δεν ξεκινήσουν αύριο εργασίες αποκατάστασης την προσεχή Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα κινήσει νομικές διαδικασίες κατά της εργολήπτριας εταιρείας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by