Δήμος Κω: Απάντηση σε σχόλιο της κας Ρούφα

Δήμος Κω: Απάντηση σε σχόλιο της κας Ρούφα

Περισσεύει η υποκρισία, δυστυχώς, στην ανάρτηση της επικεφαλής στην παράταξη «Όραμα & Δράση» κας Ρούφα, καταρχήν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια στη δημοσιοποίησή της σε ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με την εκδήλωση βράβευσης των νέων του νησιού μας που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε αυτή την περίοδο, παραβρέθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι βραβευθέντες (φοιτητές πλέον) και οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, εκπρόσωποι φορέων, όπως π.χ εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας, ιερείς και άλλοι συμπατριώτες μας.

Αυτοί που ήθελαν να είναι κοντά, σε αυτή την όμορφη και ξεχωριστή στιγμή των παιδιών, το γνώριζαν και ήταν παρόντες.

Άλλωστε η ένταξη της εκδήλωσης στα «Χειμερινά Ιπποκράτεια», το πρόγραμμα των οποίων γνώριζαν όλοι από καιρό, και η έγκαιρη ανακοίνωσή της στα ΜΜΕ, βοήθησε όλους να θυμηθούν τη διοργάνωσή της, που όπως αναγνωρίζει κατά τα άλλα και η κα Ρούφα συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Επιπλέον είναι γνωστό, εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, ότι λόγω της δέσμευσης από τη διεθνή νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, δεν δίδονται ούτε στο Δήμο τα ονόματα των επιτυχόντων, για αυτό και η δημόσια πρόσκληση.

Όλοι γνώριζαν ή τουλάχιστον όσοι ήθελαν να γνωρίζουν. Για αυτό και τα παιδιά που βραβεύτηκαν, αλλά και όλοι όσοι ήθελαν να χαρούν μαζί τους, γέμισαν κατά εκατοντάδες το Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, στην οποία, για πρώτη φορά από τότε που θεσμοθετήθηκε η εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία και την τιμή να βραβεύσουν τους επιτυχόντες όσοι επέλεξαν να βρίσκονται εκεί και όχι μόνο ο Δήμαρχος.

Όλοι θυμόμαστε πως τα προηγούμενα χρόνια αυτό ήταν «αποκλειστικό προνόμιο» του τότε Δημάρχου. Θυμόμαστε καλά ότι όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένης της κας Ρούφα, ήταν απλοί θεατές και χειροκροτητές. Ας μην αναλώνεται λοιπόν σε μικρότητες τέτοιας μορφής, εμπλέκοντας μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη βραδιά που ανήκει στα νέα παιδιά του τόπου μας, στο πεδίο της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, χωρίς περιεχόμενο και ουσία.

Εάν ήθελε να είναι παρούσα για να τιμήσει τους επιτυχόντες θα το έπραττε, με ατομική ή μη πρόσκληση.

Στο χωριό της έγινε η εκδήλωση, όλοι το γνώριζαν…

Κατά τα άλλα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι άδικο για την κοινωνία μας, τέτοιες μέρες χαράς που οι συμπατριώτες μας γιορτάζουν να απασχολούνται με τέτοια θέματα.

Η δημοτική αρχή εύχεται το 2020 να είναι μια καλή χρονιά για την πρόοδο του νησιού μας. Χρονιά σύνεσης, θετικής και εποικοδομητικής διάθεσης, στα δημόσια πράγματα του τόπου μας.

Αντιπαρέρχεται ότι δηλητηριάζει και στέκεται εμπόδιο σε αυτή τη στόχευση.

Εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους συνδημότες μας, με υγεία, αισιοδοξία και θετική διάθεση.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr