Δήμος Κω: Αδιόρθωτος ο καλοπερασάκιας ως δήμαρχος κ. Κυρίτσης

Share This Post

Δήμος Κω: Αδιόρθωτος ο καλοπερασάκιας ως δήμαρχος κ. Κυρίτσης

Ο κ. Κυρίτσης έχει αυτοπαγιδευτεί στο παρελθόν του, στις πράξεις, στον εκδικητικό και συνάμα θρασύδειλο χαρακτήρα του.

Προσπαθεί με τις γνωστές μεθόδους του να κατεβάσει στο έσχατο σημείο το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, μήπως διασωθεί πολιτικά και κυρίως κοινωνικά.

Να λοιπόν ποια είναι η μοναδική αλήθεια για τον σημερινό δήμαρχο Κω, ο οποίος με καθαρότητα την λέει σε αντίθεση με τον τέως:

1. Ο μισθός που εισπράττει μηνιαίως ως δήμαρχος Κω είναι 2060€. Αυτό ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 οπότε ανέλαβε τα καθήκοντα του, όπως προβλέπεται με νόμο. Αυτά προβλέπει η εθνική νομοθεσία, αυτά δίνονται στο δήμαρχο Κω.

2. Η μηνιαία αντιμισθία του εκάστοτε προέδρου στους αναπτυξιακούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, άρα και στον ΚΩΑΝ, προκύπτει από τον σχετικό νόμο του κράτους (Νόμος 4674/2020). Ισοδυναμεί στον ΚΩΑΝ με 1000€ μηνιαίως, όσο ακριβώς και η αντιμισθία που εισπράττουν οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έχει διαυγή και διαφανή πορεία, για αυτό δεν χρειάστηκε ποτέ να κρύψει οτιδήποτε. Ούτε σε θυρίδες, ούτε σε χρηματοκιβώτια.

Τον γνωρίζουν καλά οι συμπατριώτες μας για αυτό και τον εμπιστεύονται.

Διεκδικεί για τον τόπο και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών χωρίς σκιές, με τρόπο απόλυτα διαφανή και έντιμο.

Πρόκειται για δήμαρχο που δουλεύει και αγωνίζεται για τον δήμο μας ακατάπαυστα.

Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά του σημερινού δημάρχου με τον κ. Κυρίτση.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς πορεύεται με υπερηφάνεια γιατί ουδέποτε, όπως ανέφερε και στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος, ” έβαλε ή θα βάλει το δάκτυλο στο μέλι”.

Όμως, επειδή αρέσει στον κ. Κυρίτση να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις χρησιμοποιώντας αριθμούς, ας υπενθυμίσουμε και μια αλήθεια ακόμη.

Εκείνος, ως δήμαρχος στο 1/3 του νησιού την περίοδο 2006 – 2010, εισέπραξε εκ της θέσεως του αλλά και ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, σχεδόν τα διπλάσια από όσα θα καταβληθούν στον κ. Νικηταρά για αντίστοιχο διάστημα στη δική του θητεία.

Οι αριθμοί λοιπόν είναι αμείλικτοι, όπως και η πραγματικότητα.

Πολύ περισσότερο, όταν 3 χρόνια έως τώρα, δεν έδωσε την απάντηση που οφείλει ως πολιτικός άνδρας στην κωακή κοινωνία, για το πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο του, λίγες μόλις ώρες αφού παρέδωσε ως δήμαρχος.

Το να δηλώνει ότι αυτά θα τα δείξει η δικαιοσύνη, όταν περάσουν προφανώς πολλά χρόνια, δεν τον τιμά.

Οφείλει πολιτικά να απαντήσει, με πειστικό τρόπο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by