Δήμος Κω: Έλεγχος λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών

Δήμος Κω: Έλεγχος λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών

Σε γενικό λεπτομερή έλεγχο του συστήματος φωτεινών σηματοδοτών στον κυκλοφοριακό κόμβο Νυμφαίας & Εθνικής Αντιστάσεως, στην είσοδο της πόλης, προχωρά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κω μετά τις διακοπές λειτουργίας που εμφανίζει το σύστημα.

Το σύνολο των ηλεκτρονικών πλακετών καθώς και το σασί του ελεγκτή του συστήματος έχουν σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της προμηθεύτριας εταιρείας, προκειμένου να βρεθεί λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας στην περιοχή.

Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, οι φωτεινοί σηματοδότες στον προαναφερόμενο κόμβο παρουσιάζουν πρόβλημα διακοπής λειτουργίας, δίχως εμφανή αιτία και χρόνο επανεμφάνισης.

Το πρόβλημα οδηγεί στη διακοπή της λειτουργίας τους και απαιτείται reset, για την επανεκίννησή τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων η Τεχνική Υπηρεσία έχει διενεργήσει μετρήσεις και έχει προβεί σε σειρά ενεργειών επιδιόρθωσης που δεν αντιμετώπισαν οριστικά το πρόβλημα.

Μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου των ηλεκτρονικών συστημάτων δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Ως εκ τούτου, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, για την ασφάλειά τους και την ασφαλή κίνηση, οι διερχόμενοι στην περιοχή, υπακούοντας στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά

Ενημέρωση

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης,έχει διακοπεί η υδροδότηση στις οδούς Κορυτσάς, Κλεοβούλου και Μανδηλαρά της Δημοτικής Κοινότητας

©2020 radioproto.gr