Δήμαρχος Κω: επιστολή προς Δήμαρχο αδελφοποιημένου Δήμου Λάρισας

Δήμαρχος Κω: επιστολή προς Δήμαρχο αδελφοποιημένου Δήμου Λάρισας

Αγαπητέ Δήμαρχε, φίλε Απόστολε,

συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι παρακολουθούμε, οι συνάδελφοι στο Δήμο Κω και όλοι οι συμπατριώτες μας, τα αποτελέσματα της θεομηνίας, με τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή του αδελφού Δήμου Λάρισας αλλά και την Θεσσαλία στο σύνολό της.

Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει σε μια από τις ομορφότερες και πιο παραγωγικές περιοχές της πατρίδας μας, με δημιουργικούς ανθρώπους.

Εκφράζω την οδύνη μου.

Προφανώς, όσα συμβαίνουν πρέπει να απασχολήσουν άμεσα την Πολιτεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για μια διαφορετική οργάνωση του Κράτους, των Δήμων και των Περιφερειών, ικανή να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, για την προστασία κάθε τόπου και των ανθρώπων του.

Σε ενημερώνω ότι, ο Δήμος Κω ήδη οργανώνει την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Με την ευχή να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή τη δύσκολη περίοδο και την πεποίθηση ότι εσύ προσωπικά και οι δημιουργικοί συμπολίτες σου θα ηγηθείτε της προσπάθειας ανόρθωσης του τόπου.

Η σκέψη μας είναι κοντά σας.

 

Ο Δήμαρχος Κω

 

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr