Δήλωση Υποψήφιας Βουλευτού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου Κατερίνας Γαβαλά για την προεκλογική ομιλία της Ρόδου

Δήλωση Υποψήφιας Βουλευτού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου Κατερίνας Γαβαλά για την προεκλογική ομιλία της Ρόδου

Με αφορμή την πραγματοποίηση της προεκλογικής της ομιλίας στη Ρόδο, το Σάββατο 29 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο Plaza, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κυρία Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε τα εξής: «Στη Ρόδο της Δημοκρατίας και των διαχρονικών αγώνων, εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει! Προχωράμε όλοι μαζί για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

 

Νέα πρόσωπα με την στήριξη όσων αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα, για μια Νέα Αρχή, σε μια συλλογική προσπάθεια, συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε μαζί σας την πολιτική μας.

 

Βρισκόμαστε σε ανοιχτό διάλογο με την Κοινωνία, σε κάθε γωνιά της Δωδεκανήσου, σε όλα τα νησιά μας. Σας χρειαζόμαστε όλους στο πλάι μας. Συνδιαμορφωτές της πολιτικής μας, κοινωνούς της εξωστρέφειάς μας, αναπόσπαστα μέλη της συλλογικής μας προσπάθειας.

Προχωράμε δυνατά».

 

«Εμείς επιθυμούμε να εφαρμόσουμε την πολιτική μας για την στήριξη των κοινωνιών μας κι αν ο λαός επιθυμεί, θα δώσει δύναμη και ρόλο στο ΠΑΣΟΚ για την διακυβέρνηση της χώρας. Ζητάμε να μας δώσετε την δύναμη για ανανέωση και μια Νεα Αρχή».

 

#Μαζί θα το κάνουμε πράξη!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr