Δήλωση του νέου Επάρχου Κω – Νισύρου

κ. Ιωάννη Καμπανή

Λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του Επάρχου Κω – Νισύρου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Έπαρχο Κω – Νισύρου και να του υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορώ, στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τη θέση αυτή.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά, τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους, δηλώνοντάς τους πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της τιμής που μου έκαναν.

Στόχος μου ήταν και θα είναι πάντα, η πρόοδος και ευημερία του τόπου μας, των νησιών μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και από τη θέση του Επάρχου. Χωρίς υπερβολές και ουτοπικές υποσχέσεις, θα επιδιώξω να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στην επίλυση των προβλημάτων εκείνων που δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων της Κω και της Νισύρου, ξεκινώντας από εκείνα που θεωρώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες του Επαρχείου θα είναι η οδική ασφάλεια με ότι αυτή συνεπάγεται. Η βελτίωση του οδικού δικτύου, η σήμανση και ο φωτισμός, η αστυνόμευση και η μηδενική ανοχή σε όλες τις παραβάσεις του ΚΟΚ, θα είναι τα ζητήματα εκείνα στα οποία θα επικεντρωθούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, θα επιδιώξουμε την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας, ξεκινώντας από τα σχολεία και τους μαθητές, ξεκινώντας δράσεις στα σχολεία και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Έχοντας πλήρη επίγνωση του βάρους που συνεπάγεται η θέση του Επάρχου και με τη βοήθεια και τη συνεργασία και των συναδέλφων Περιφερειακών Συμβούλων της

Επαρχίας μας, θα αγωνιστώ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Κώων και των Νισύριων.

Ιωάννης Π. Καμπανής

Έπαρχος Κω – Νισύρου

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by