Δήλωση του Δημάρχου Κω για τις εργασίες οδοποιίας στην Εθνική Αντιστάσεως

Δήλωση του Δημάρχου Κω για τις εργασίες οδοποιίας στην Εθνική Αντιστάσεως

Με αφορμή την παρατεταμένη εκκρεμότητα που αφορά στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου οδοποιίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς με επιστολή του προ ημερών στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ζήτησε την άμεση παρέμβασή της προς την εργολήπτρια εταιρεία, που έχει αναλάβει το έργο.

Κάνει λόγο για κακή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν έως τώρα αλλά και για ανισοσταθμίες στο οδόστρωμα οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίστηκε συνάντηση των εμπλεκομένων την προσεχή Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, και επί τόπου εξέταση του έργου.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε ότι αν δεν τηρηθούν οι προδιαγραφές και οι απαιτήσεις της μελέτης του έργου αυτό δεν πρόκειται να παραληφθεί.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι δημότες απαιτούν έργα ποιότητας, οικονομία πόρων και ταχύτητα υλοποίησης. Η δημοτική αρχή εξαντλεί όλες τις δυνατότητες σε αυτή την κατεύθυνση και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Ζητά την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπή Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα

Κ. Καϊσερλης: Ζητά την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπή Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα Να αναβάλλει την σύγκληση της  επιτροπής διαβούλευσης, που συνεδριάζει στις 9

Ενημέρωση

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω, από

©2020 radioproto.gr