Δήλωση συμπαράστασης του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά στην πυρόπληκτη Ρόδο

 Δήλωση συμπαράστασης του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά στην πυρόπληκτη Ρόδο

Επικοινώνησα σήμερα με το Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, όπως επίσης και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, για να τους εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου μας, αλλά και όλων των Κώων, προς την γειτονική μας Ρόδο και τους κατοίκους της που δοκιμάζονται σκληρά αυτήν την ώρα!

Με τις δυνάμεις μας, με την πολιτική προστασία του Δήμου Κω να βρίσκεται σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα, συνεδρίασε προχθές το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας και είμαστε σε θέση να στηρίξουμε έμπρακτα τους συμπατριώτες μας Ροδίτες, εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί και κριθεί απαραίτητο, καθώς η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και το πύρινο μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο, κατακαίει όχι μόνο δασικές εκτάσεις αλλά και χώρους ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Έχω δώσει εντολή για απόλυτη επιφυλακή στο ανώτατο επιχειρησιακό επίπεδο.

Είμαι, από το πρωί, σε διαρκή επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Σταμάτη Καμπουράκη, ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και να συνδράμουμε στην μεγάλη δοκιμασία που περνούν κάτοικοι και επισκέπτες στη Ρόδο. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr