Δήλωση Περιφερειακού Συμβούλου Χαράλαμπου Ναβροζίδη

Δήλωση Περιφερειακού Συμβούλου Χαράλαμπου Ναβροζίδη

Στην Σύρο σήμερα.

Στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, εδώ που με έστειλε η κοινωνία της ΠΕ Κω και Νισύρου.
Ποτέ δεν ένιωσα μόνος έτσι και σήμερα σας νιώθω όλους κοντά μου.
Ημέρα χαράς και ημέρα ευθύνης.
Ως Μέλος μιας ομάδας παραγωγικής και ζεστής που με Επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο ήδη έχει απλώσει την αγκαλιά της προς το μέρος μου, οφείλω να προσπαθήσω για να μην απογοητεύσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου που ήδη από την προηγούμενη τετραετία είδαν την διάθεση μου, γνώρισαν τις ικανότητες μου και σήμερα με πίστεψαν. 
Οφείλω να μην προσπαθώ να μεγενθύνω καμία μου προσπάθεια, η σύγχρονη πολιτική δεν χρειάζεται υπερβολικές εκφράσεις αλλά Θετική διάθεση, Ταπεινότητα και Ειλικρίνεια, αρχές τις οποίες διδάχτηκα από την οικογένεια μου και με τις οποίες θα συνεχίσω να πορεύομαι. 
Η πραγματική μάχη άλλωστε, δίνεται εκεί έξω από αυτούς που παλεύουν να κρατήσουν όρθιες τις κολώνες των σπιτιών τους καθημερινά, σε μια εποχή που στον κόσμο όλα αλλάζουν από την μια ημέρα στην άλλη και οι προκλήσεις είναι αμέτρητες. 
Να είστε σίγουροι, πως θα σας εκπρόσωπεί μια φωνή γεμάτη ειλικρίνεια και ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα δικά σας προβλήματα. 
Ένας από εσάς.
Σεμνά – Μεθοδικά – Στοχευμένα 
Δεν ξεχνάω τι έλεγα εχθές…
Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή.
Ξεκινάμε, με κάθε μέσο για την ΠΕ Κω – Νισύρου, για τα νησιά μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ροταριανος Ομιλος Κω – Αλλαγη Ηγεσίας

Ροταριανος Ομιλος Κω – Αλλαγη Ηγεσίας Το Σάββατο 06 Ιουλίου, ο Ροταριανός Ομιλος Κω πραγματοποίησε την Αλλαγή  Ηγεσίας, στο όμορφο εστιατόριο  Agora, στην πλατεία Διαγόρα

Αθλητικά Νέα

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ Κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑ

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ Κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑ  Με μεγάλη μας χαρά κι έκπληξη είδαμε στη 

©2020 radioproto.gr