Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού με αφορμή την πρώτη μέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων

Share This Post

Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού με αφορμή την πρώτη μέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων

«Για τα παιδιά της τρίτης Λυκείου, η σημερινή πρώτη μέρα των Πανελληνίων εξετάσεων είναι μέρα κορύφωσης της μεγάλης προσπάθειας, που από καιρό έχουν ξεκινήσει. Εύχομαι χωρίς άγχος και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν την πρώτη αυτή σημαντική δοκιμασία που παρουσιάζεται στη ζωή τους και που τους ανοίγει την πόρτα για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Πρέπει όλοι και όλες να θυμούνται όμως ότι αυτές οι εξετάσεις δεν είναι το τέλος του δρόμου. Είτε καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε όχι, η ζωή ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους και όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε τα παιδιά, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Τέλος, ειδικά φέτος, που η χρονιά ολοκληρώθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, που κατάφεραν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και όλες!»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by