Δήλωση Κατερίνας Γαβαλά για την κινητοποίηση – διαμαρτυρία των κατοίκων της Κω για τις ελλιπείς δομές υγείας

Share This Post

 

Δήλωση Κατερίνας Γαβαλά για την κινητοποίηση – διαμαρτυρία των κατοίκων της Κω για τις ελλιπείς δομές υγείας

Με αφορμή την συγκένρωση – διαμαρτυρία των κατοίκων του νησιού της Κω που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΓΝΚΥ Κω, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κ. Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε το εξής:

 

«Μαζική η συμμετοχή των Κώων στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κω για τις ελλιπείς δομές υγείας του νησιού μας, την υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας.

Οι πολίτες εκφράζουν την αγωνία τους για το αύριο, για την διασφάλιση της υγειονομικής περίθαλψης. Για όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά του νησιού της Κω που απαιτούν άμεση και ουσιαστική παρέμβαση απ’ το Υπουργείο Υγείας.

Κώοι κάθε ηλικίας, νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, μαθητές. Άνδρες, γυναίκες. Βρέθηκαν εκεί για να φωνάξουν και η φωνή τους να ακουστεί μέχρι την Πρωτεύουσα. Η Υγεία στο Νησί του Ιπποκράτη νοσεί. Στηρίξτε μας.

Τους στηρίζουμε, μας στηρίζουν. Τους ακούμε, μας ακούνε. Δυναμώνει η φωνή μας».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by