Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς εξέφρασε τις ευχές του για καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους, δηλώνοντας σχετικά:

«Σε όλους τους νέους και τις νέες της Κω, που συμμετέχουν στον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς να επιτύχουν το στόχο τους και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους ως ακαδημαϊκοί πολίτες.

Με πίστη στις δυνάμεις τους, όλοι μπορούν να επιτύχουν.

Η γνώση και η εκπαίδευση σήμερα αποκτούν πολλαπλάσια αξία. Ήδη βρισκόμαστε στην περίοδο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Συνεχώς αλλάζει ο τρόπος που ζούμε και εργαζόμαστε. Μεγάλες αλλαγές, νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας.

Σε όλα αυτά παραμένει αναλλοίωτη αξία ο άνθρωπος και οι δυνατότητές του.

Με τις γνώσεις που πήρατε μέχρι τώρα και τις καλές αναμνήσεις από τη σχολική σας ζωή, έχετε τη δύναμη να δώσετε και αυτή τη μάχη με αισιοδοξία.

Με σεβασμό στον κόπο και στην αγωνία, τη δική σας, των γονιών και των εκπαιδευτικών σας, σας εύχομαι καλή επιτυχία.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr