Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση ΝΙκηταρά για τη ΜΚΟ Aegean Boat Report

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση ΝΙκηταρά για τη ΜΚΟ Aegean Boat Report

Η ΜΚΟ Aegean Boat Report συνεχίζει να βάλλει κατά της Κω, ενοχλημένη μετά την μήνυση που κατέθεσα για συκοφαντική δυσφήμιση του νησιού μας.

Επειδή δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο μαζί τους, έχω να πω μόνο τα εξής:

1ο Σε βάρος της Aegean Boat Report έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία της Κω με την κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

2ο Ο συνεργάτης της Aegean Boat Report Παναγιώτης Δημητράς, έχει υποβάλλει χιλιάδες μηνύσεις, όπως ο ίδιος επαίρεται, και για αυτό μάλλον έχουν ξεχάσει τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος μου, στις 22 Μαρτίου 2020.

Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί τους, για πολλούς λόγους, και γίνεται κατανοητό το γιατί.

Ζητώ μόνο, από την συγκεκριμένη ΜΚΟ, να σταματήσει να ασχολείται με την Κω. Να μην δυσφημεί το νησί μας.

Να σεβαστεί την αγωνία και τον ιδρώτα των συμπατριωτών μου, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης σε ανταγωνιστικό και οικονομικά δύσκολο περιβάλλον.

Δεν πρόκειται να ανοίξω διάλογο με την ΜΚΟ Aegean Boat Report.

Θα υπερασπίζομαι όμως την Κω, με κάθε νόμιμο τρόπο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

Αθλητικά Νέα

Δημήτρης Δρόσος : Αγωνιστικός αποκλεισμός του νησιωτικού αθλητισμού λόγω υψηλού κόστους μετακινήσης– Στα «χαρτιά» σήμερα οι δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών

Δημήτρης Δρόσος : Αγωνιστικός αποκλεισμός του νησιωτικού αθλητισμού λόγω υψηλού κόστους μετακινήσης– Στα «χαρτιά» σήμερα οι δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών Με το μήνυμα ότι η

©2020 radioproto.gr