Δήλωση Δημάρχου Κω για επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δήλωση Δημάρχου Κω για επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνεχάρη ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς με γραπτή δήλωση του, με την ευκαιρία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συγχαίρω τις νέες και τους νέους της Κω που πέτυχαν τον μεγάλο στόχο τους, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στη δική τους χαρά και των οικογενειών τους προσθέτω τη χαρά και την ελπίδα όλων μας για καλή πορεία στη ζωή τους.

Έδωσαν όμορφο αγώνα, με πολύ προσπάθεια και την υποστήριξη των γονιών και των εκπαιδευτικών τους, σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Τώρα βαδίζουν σε νέες διαδρομές. Με πολλές ελπίδες και νέες δυνατότητες.

Σε όλους αυτούς στηρίζεται το μέλλον της πατρίδας μας.

Εύχομαι να επιστρέψουν στο νησί μας γεμάτοι γνώση και εμπειρίες. Να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, το ταλέντο και τα όνειρά τους.

Τους έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία μας.

Στους νέους και στις νέες του νησιού μας, που δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις ή δεν πέτυχαν τον άμεσο στόχο τους, θέλω να πω ότι έχουν εξίσου πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να εξοπλιστούν με γνώσεις και διάθεση για δουλειά.

Η κατάκτηση της γνώσης και η προσαρμογή στην εποχή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους.

Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε αυτούς που πέτυχαν αλλά και σε αυτούς που θα δοκιμάσουν μια νέα επιλογή.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr