Δέσποινα Βανδή – «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά»

Δέσποινα Βανδή – «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά»

Το νέο της hit στην κορυφή των trends!

Δέσποινα Βανδή μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, καθώς το νέο της τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, «σαρώνει» από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.Το  «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», ένα δυναμικό κι ανεβαστικό track σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Νίκου Γρίτση, έγινε αμέσως αγαπημένο του κοινού και ακούγεται δυνατά, ενώ έχει κατακτήσει και το ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, το μοντέρνο video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, «σκαρφάλωσε» στο no1 των γενικών τάσεων του YouTube, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη απήχηση κι επιτυχία του. Την ίδια στιγμή, σαρώνει και στις ψηφιακές πλατφόρμες συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

Στο μεταξύ, η Δέσποινα Βανδή, μετά την περιοδεία της σε Αμερική και Καναδά, έχει ξεκινήσει τις sold out εμφανίσεις της στον «Βοτανικό» με τον Γιώργο Σαμπάνη, κάθε Παρασεκυή και Σάββατο.

Δείτε το video:Βρείτε το «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:Spotify: https://spoti.fi/3FmhVediTunes/Apple Music: https://apple.co/3RXLsm1Deezer: https://bit.ly/45u0vXJ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr