Γ. Σεβαστός: Καταγγελία με επιστολή σε Έπαρχο & Δήμαρχο για ζημιές απο ανεπιτήρητα παραγωγικά αμνοερίφια σε ξενοδοχεία. Τι είπε στο Ράδιο Πρώτο 91.5

Ο κ. Γιώργος Σεβαστός , υπεύθυνος φύλαξης ξενοδοχειακών μονάδων στο Ψαλίδι μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το προβλήματα που δημιουργούνται στις περιουσίες από τα ανεπιτήρητα αμνοερίφια. Ο κ. Σεβαστός αφού έχει επικοινωνήσει αλλεπάλληλες φορές με τον κτηνοτρόφο χωρίς επιτυχία, απευθύνεται πλέον στον Δήμο Κω και το Επαρχείο και ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος. 

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή προς τον Δήμαρχο Κω και τον Έπαρχο Κω Νισύρου 

Υπόψιν Αξιότιμου κυρίου Επάρχου  

Κύριε Έπαρχε ονομάζομαι Γεώργιος Σεβαστός και είμαι υπεύθυνος φύλαξης στα ξενοδοχεία Δήμητρα και Michelangelo ιδιοκτησίας Μιχαήλ Λισγάρη στον Άγιο Φωκά.  

Βρίσκομαι σε απόγνωση και ζητώ την βοήθειά σας γιατί κινδυνεύω με απόλυση όπως και οι προκάτοχοί μου λόγο ζημιών στον περιβάλλοντα χώρο των δύο ξενοδοχείων από τα ανεπιτήρητα αμνοερίφια του κυρίου (το όνομα είναι στην διάθεσή μας). 

Προσπάθησα πολλές φορές με τον καλό λόγο να του εξηγήσω ότι δεν μπορεί τα ζώα να τα έχει παρατημένα στο βουνό με μια μπάλα τροφή που τους ρίχνει ξημερώματα και εκείνος λείπει όλη μέρα στην επιχείρηση που έχει με τις ζωοτροφές, λογικό είναι να κατεβαίνουν την νύχτα και καταλαβαίνετε τι γίνετε.  

Καλές είναι οι επιδοτήσεις αλλά πραγματικά ο κύριος Κώστογλου δεν έχει δημιουργήσει καμία υποδομή και τα ζώα βρίσκονται στο δρόμο και εμείς οι εργαζόμενοι πληρώνουμε τις ζημιές και χάνουμε τις δουλειές μας. 

Σας παρακαλώ να εφαρμόσετε το άρθρο 12 για τα ανεπιτήρητα ζώα και να δώσετε ένα τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιών! 

*Το παρών θα κοινοποιηθεί και στον αξιότιμο Δήμαρχο και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . 

Με εκτίμηση ,  

Γιώργος Σεβαστός 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by