Γ. Παππάς: «Τιμή μου, να συμβάλω από τη θέση που υπηρετώ, στο κοινωνικό έργο της Λέσχης Λάϊονς Ηλιούσα Ρόδου»

Γ. Παππάς: «Τιμή μου, να συμβάλω από τη θέση που υπηρετώ, στο κοινωνικό έργο της Λέσχης Λάϊονς Ηλιούσα Ρόδου»

Στα εγκαίνια της αναβαθμισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και Περιτοναϊκής Κάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς. Το έργο, αποτελεί πρωτοβουλία της Helioussa Lions Rhodes, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που προχώρησε σε προγραμματική σύμβαση με το Νοσοκομείο.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παππάς, αναφερόμενος στις συνεχείς δράσεις των γυναικών της Λέσχης, που αφορούν σε ανάγκες κοινωνικών ομάδων, δήλωσε για άλλη μια φορά, την αφοσίωσή του, σε ό,τι συμβάλει στην καλυτέρευση της ζωής των νησιωτών, εξήρε τις πρωτοβουλίες της Λέσχης, δια της Προέδρου Μαρίας Μπαφίτη και τη συμβολή της Περιφέρειας, στο έργο της κτιριακής και της λειτουργικής αναβάθμισης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Επίσης, συνεχάρη για τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τσαντή, τον Διευθυντή της μονάδας, Χρήστο Παλιούρα τους γιατρούς, τους συνεργάτες του και τους ροδίτες συμπατριώτες μας, που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου. Επισήμανε δε, ότι, το τοπίο με την ταλαιπωρία των Δωδεκανησίων νεφροπαθών θα αλλάξει πλήρως, αφού στο εξής, οι θεραπείες θα γίνονται σε πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο, νοσοκομειακό χώρο.

Εκτίμηση στα πρόσωπα του Υφυπουργού Γιάννη Παππά, του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και της Προέδρου της Λέσχης Helioussa Lions Rhodes Μαρίας Μπαφίτη, εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Σταύρος Τσαντής. Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, τόνισε την παραγωγική συνεργασία του με τον Υφυπουργό κ. Παππά, όχι μόνο στην περίπτωση του έργου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, αλλά γενικά, σε όποια αναπτυξιακή υποδομή για τα νησιά, ζητηθεί η συμβολή του.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr