Γ. Παππάς: Με εναέρια μέσα θα ελέγχονται οι θαλάσσιες περιοχές Ρόδου και Κω

Γ. Παππάς: Με εναέρια μέσα θα ελέγχονται οι θαλάσσιες περιοχές Ρόδου και Κω

Ουφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς με αφορμή την μεγάλη παρουσία μεταναστών στη Ρόδο και τα όσα έγιναν στο λιμάνι της Ακαντιάς, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα βρίσκεται από ένα ελικόπτερο του Λιμενικού σε Ρόδο και Κω προκειμένου να εποπτεύονται καλύτερα οι ελληνικές θάλασσες για να φθάνουν λιγότερες βάρκες από τα απέναντι παράλια στα νησιά μας.

«Ενισχύουμε το Λιμενικό σε Ρόδο και άλλα νησιά με περισσότερα σκάφη και προσωπικό ενώ βρίσκονται στη Ρόδο έξι στελέχη των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού στη Ρόδο για τον εντοπισμό κυκλωμάτων στην διακίνηση μεταναστών» σημείωσε ο υφυπουργός.

«Υπάρχει η εκτίμηση ότι  μετά την επίσκεψη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Καιρίδη στην απέναντι χώρα ότι οι αρμόδιοι από την Τουρκία είναι πιο συνεργάσιμοι. Αυτό το ζούμε τις τελευταίες ημέρες που έχουν σταματήσει αρκετές βάρκες πριν ξεκινήσουν για τα νησιά μας» δήλωσε ο κ. Παππάς εκφράζοντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία για περιορισμό του φαινομένου με τι συνεχείς αφίξεις σκαφών από τα απέναντι παράλια με μετανάστες στα νησιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr