Γ. Παππάς από την Κω: Περήφανος για το έργο μας – Ζητώ την στήριξή σας για να κάνουμε περισσότερα

Γ. Παππάς από την Κω: Περήφανος για το έργο μας – Ζητώ την στήριξή σας για να κάνουμε περισσότερα

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής, στον κατάμεστο θερινό Ορφέα, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς.

Τον κ. Παππά, προλόγισε η Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Κω κ. Μαρία Ψύρρη, η οποία τόνισε ότι η ΝΔ κατεβαίνει με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στα Δωδεκάνησα, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την ΝΔ για να έχει αυτοδυναμία.

Ο κ. Παππάς στην ομιλία του κατηγόρησε αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε η Κως επί ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως λόγω του μεταναστευτικού, αλλά και τις αντικειμενικές  δυσκολίες που βρήκε μπροστά της και αντιμετώπισε με επιτυχία η σημερινή Κυβέρνηση, όπως η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος κ.α., αναφέροντας ότι εάν αυτά τα χρόνια είχαμε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τότε η κατάσταση στην χώρα θα ήταν πολύ δύσκολη.

«Δεν ζητάμε – είπε- σύγκρουση, αλλά σύγκριση της τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ και της δικής μας. Μπορείτε από μόνοι σας να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Είμαι περήφανος για το έργο που πετύχαμε τόσο στα νησιά μας όσο και στην χώρα. Γι’ αυτό ζητώ την στήριξή σας, τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και σε εμένα, ώστε μαζί να πετύχουμε περισσότερα».

Αναφέρθηκε στα ζητήματα της Κω και τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, επί θητείας της ΝΔ. τονίζοντας ότι το νέο νοσοκομείο θα γίνει πραγματικότητα, θέτοντας ως στόχο έως το Φθινόπωρο να ενταχθεί στο Ταμείο ανάκαμψης και ως τα τέλη του 2025 να έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, έκανε αναφορά και στο νέο Δικαστικό Μέγαρο, όπου προχωράει κανονικά».

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους πολίτες της Κω για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι εάν του δώσουν και πάλι την δυνατότητα να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή, θα κάνει το καλύτερο δυνατό, όπως έκανε άλλωστε όλο αυτό το διάστημα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr