Γ. Νικητιάδης: Τριτοκοσμική η κατάσταση της υγείας στα νησιά μας κ. Μητσοτάκη

 

Γ. Νικητιάδης: Τριτοκοσμική η κατάσταση της υγείας στα νησιά μας κ. Μητσοτάκη

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό θανάτου γυναίκας σε καρότσα φορτηγού κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Κω εξαιτίας της τραγικής κατάστασης του τομέα της υγείας στο νησί του Ιπποκράτη, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης δήλωσε:

«Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει η κατάσταση της υγείας στην Κω! Ο θάνατος μιας γυναίκας που ξεψύχησε στην καρότσα φορτηγού  καθώς δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού με ασθενοφόρο, την Κυριακή 4 Ιουνίου,  αναδεικνύει την ολοκληρωτική πλέον εγκατάλειψη του τομέα της υγείας στην Κω. 

Εν έτει 2023 μια γυναίκα που έχριζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης αντί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο και με την απαραίτητη συνοδεία, κατέληξε δυστυχώς πάνω σε μια καρότσα,  συνοδεία ενός ήρωα ορθοδοντικού που σε ανάρτησή του αναφέρει ότι ντρέπεται που δεν κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή! Αντί να ντρέπονται οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας που ευθύνονται για αυτή την τραγική κατάσταση!

Αντί να βελτιώνονται οι συνθήκες, τραγικά γεγονότα όπως αυτό, έρχονται να αποδείξουν με τον χειρότερο τρόπο πως η Νέα Δημοκρατία αδιαφορεί προκλητικά πλέον για την υγεία και την περίθαλψη των νησιωτών.  Παρά τις φρούδες υποσχέσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία νέου νοσοκομείου στην Κω πριν από ένα χρόνο δια στόματος μάλιστα του κ. Μητσοτάκη, ουδεμία ουσιαστική εξέλιξη υπάρχει. Αντιθέτως βλέπουμε σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας που κάθε καλοκαίρι προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, άνθρωποι να πεθαίνουν σε καρότσες φορτηγών! Συνθήκες δηλαδή τριτοκοσμικής χώρας.

Το επιτελικό κράτος σε πλήρη ανάπτυξη πλήρως αποδιοργανωμένο. Σαν σκηνή από αρχαία τραγωδία ο Ιπποκράτης ο πατέρας της Ιατρικής θα αναφωνούσε “Αιδώς Αργείοι”!»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr