Γ.Νικητιάδης: Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην πλήρη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Γ.Νικητιάδης : Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην πλήρη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής τ. Υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού για τη θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

«Συμπληρώνονται φέτος 105 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τα Κεμαλικά τουρκικά στρατεύματα και ταυτοχρόνως 30 έτη από την αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη Βουλή, μετά από πρόταση της Κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ σταθερά θα στηρίζει τις προσπάθειες για την πλήρη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η άρνηση της Τουρκίας να αναγνωρίσει τα εγκλήματα που διέπραξε, αλλά κυρίως οι πρόσφατες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ανήμερα της 19ης Μαΐου, αφήνουν για μία ακόμη φορά έκθετη την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η ΝΔ εθελοτυφλεί και υποκύπτει στις επικοινωνιακές τακτικές της «θετικής ατζέντας» παρουσιάζοντας «ήρεμα νερά» την ώρα που θα έπρεπε να απαιτεί από τη γείτονα τη διακοπή κάθε προκλητικής κίνησης και δήλωσης.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr