Γ. Νικητιάδης : Το ΠΑΣΟΚ δεύτερη και με απόσταση δύναμη στην Αυτοδιοίκηση στη χώρα και στη Δωδεκάνησο

Γ. Νικητιάδης : Το ΠΑΣΟΚ δεύτερη και με απόσταση δύναμη στην Αυτοδιοίκηση στη χώρα και στη Δωδεκάνησο

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών , ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Αποτελούμε πλέον την δεύτερη ισχυρή δύναμη και με απόσταση, στο χώρο της αυτοδιοίκησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη Δωδεκάνησο, η πλειοψηφία των εκλεγέντων ήδη Δημάρχων είναι φίλα διακείμενη στο ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός ότι το κόμμα μας, έκρινε σκόπιμο και ορθώς, να μην εμπλακεί στις εκλογές του α’ βαθμού.

Η Ν.Δ, αν και έδωσε στήριξη σε συγκεκριμένους Δημάρχους , μόνο σε 4 νησιά, μπορεί να ισχυριστεί ότι εκλέχτηκαν Δήμαρχοι της αρεσκείας της.

Στο επίπεδο της Περιφέρειας, πάρα την αμέριστη στήριξη της Ν.Δ και του ίδιου του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη, το ΠΑΣΟΚ όχι απλώς αύξησε το ποσοστό του σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές, αλλά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ, ο αγώνας συνεχίζεται με στόχο τις επόμενες ευρωεκλογές, όπου φιλοδοξούμε, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, να καταστούμε η αξιωματική αντιπολίτευση που θα αποτελέσει την εναλλακτική κυβερνητική προοπτική για τη χώρα. Με ενότητα και αγώνα, θα πετύχουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά

Ενημέρωση

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης,έχει διακοπεί η υδροδότηση στις οδούς Κορυτσάς, Κλεοβούλου και Μανδηλαρά της Δημοτικής Κοινότητας

©2020 radioproto.gr