Γ. Νικητιάδης: «Ο κ. Σκρέκας άρχισε να μας… ακούει»

 

Γ. Νικητιάδης: «Ο κ. Σκρέκας άρχισε να μας… ακούει»

Ο υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, τ.υφυπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σκρέκα σχετικά με το… νέο μέτρο που προανήγγειλε με τίτλο every day low price προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Η Κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη πλήρως την αποτυχία των μέτρων της κατά της ακρίβειας, άρχισε επιτέλους να συνειδητοποιεί ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ είναι οι μόνες βάσιμες για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά. Ήδη ο κ. Σκρέκας αποδεχόμενος όσα εμείς του καταλογίσαμε, για τις περίφημες προσφορές, για τις προωθητικές ενέργειες και όλες τις παλινωδίες που παρουσίαζε η Κυβέρνηση ως μέτρα κατά της ακρίβειας, ήδη με πρόσφατες δηλώσεις του ομολογεί οι προωθητικές αυτές ενέργειες δεν αποδίδουν και θα επιδιώξει τη μόνιμη μείωση των τιμών. Αυτό που επί μήνες εμείς φωνάζουμε.

Κύριε Σκρέκα αρχίσατε επιτέλους να ακούτε τις προτάσεις μας, τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ επιτέλους μπαίνετε στη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι ελάχιστο το μέτρο αυτό του every day low price, αν δεν υπάρξει μείωση των συντελεστών ΦΠΑ, αν δεν υπάρξουν σοβαροί έλεγχοι στην αγορά και ενδυνάμωση του καταναλωτικού κινήματος. Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε, να καταθέτουμε προτάσεις ελπίζοντας να αντιληφθείτε τα λάθη σας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr