Γ. Νικητιάδης: « Να αποκτήσει η Κως ξανά φωνή στη βουλή» το κεντρικό μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Κω

Γ. Νικητιάδης: « Να αποκτήσει η Κως ξανά φωνή στη βουλή» το κεντρικό μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Κω

Με την παρουσία πολλών υποστηρικτών, φίλων, συγγενών και συμπατριωτών, τοπικά πολιτικά στελέχη , φορείς και αρχές, ο Γιώργος Νικητιάδης πραγματοποίησε σε συγκινητικό κλίμα την κεντρική του ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα του Ορφέα.

Στην αρχή μίλησαν ο γραμματέας κ. Μιχάλης Χατζηγιακουμής αναφέρηκε και στο άνοιγμα των γραφείων του κόμματος στην οδό Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος των λογιστών κ. Μιχάλης Κώστογλου ο οποίος έκανε μία αναδρομή στις πολιτικές επιτυχίες του πράσινου πολιτικού όπως είναι ο τουρισμός από Ρωσία, αεροπορικές χαμηλού κόστος , τουριστικές κατοικίες και πολλά άλλα υπογραμμίζοντας ότι η Κως έχει ανάγκη από μία τοπική φωνή.

Στην συνέχεια φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Νικητιάδης υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε τις θέσεις του για την Κω , τα Δωδεκάνησα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου Κω. Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κω ανακοίνωσε την δημιουργία νέου νοσοκομείου ενώ δεν υπάρχει σχεδόν ένας χρόνος μετά ούτε ένας παθολόγος.

Έκανε ειδική αν αφορά στους δανειολήπτες, συνταξιούχους, εθνικά θέματα και τόνισε ότι πρέπει η Κως να έχει ξανά φωνή στη βουλή. Φυσικά ευχήθηκε σε όλες τις μητέρες που σήμερα γιορτάζουν ευχαριστώντας δημοσίως την πολυαγαπημένη του σύζυγό κα. Γιούλα η οποία ακούραστη εδώ και μήνες βρίσκεται στη Ρόδο στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας και ήρθε στην Κω σήμερα για να βρεθεί δίπλα του. 

Δείτε ένα απόσπασμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr