Γ.Νικητιάδης : «Να ανεβάσουμε ξανά τον ήλιο της ελπίδας»

Share This Post

 

Γ.Νικητιάδης : «Να ανεβάσουμε ξανά τον ήλιο της ελπίδας»

 

Με αφορμή την 48η επέτειο απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού, Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και π.βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Κλείνουν σήμερα 48 χρόνια από την ιστορική εκείνη ημέρα, που ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη ριζοσπαστική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη ίδρυσε το Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, έθετε τις αρχές που θα το διέπουν.

Η ίδρυση του ΠΑΣΟΚ έβαλε τα θεμέλια για την μεγάλη αλλαγή στο Ελληνικό κράτος, στην Ελληνική κοινωνία στην πορεία και το μέλλον του τόπου μας.

Το ΠΑΣΟΚ με την παρουσία του από τότε δημιούργησε μία Ελλάδα αντάξια της ιστορίας της, του παρελθόντος της και του προοδευτικού λαού της. Εθνικό Σύστημα Υγείας, ΑΣΕΠ, αιρετή Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, ισχυροί Δήμοι, ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, αποτελούν ενδεικτικώς και μόνο λίγα από τα όσα μεγάλα έφεραν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ.

Στα Δωδεκάνησα, νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, αεροδρόμια, ελικοδρόμια, λιμάνια σε κάθε νησί, ενίσχυση επενδύσεων (Μ.Ο.Π και Αναπτυξιακοί νόμοι) είναι ένα πολύ μικρό δείγμα, από το τι έφερε το ΠΑΣΟΚ στη ζωή μας.

Τα τελευταία δέκα χρόνια δημιουργήθηκαν ξανά στη χώρα μας συνθήκες οπισθοδρόμησης. Με την απαξίωση των θεσμών, με τη φυγή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό για την εύρεση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και με αποκορύφωμα την πρόσφατη παράνομη παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη.

Το αίτημα για «ΑΛΛΑΓΗ» είναι στις μέρες μας ξανά επίκαιρο. Οι αρχές και οι ιδέες του ΠΑΣΟΚ είναι ξανά επίκαιρες. Καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και κάθε δημοκρατικό πολίτη να συσπειρωθούν γύρω από το ΠΑΣΟΚ, για επανέλθει η ελπίδα και το χαμόγελο στους Έλληνες για να ανατείλει πάλι ο πράσινο ήλιος της προόδου της ανάπτυξης και της δημοκρατίας στον Ελληνικό ουρανό.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by