Γ. Νικητιάδης: «Θέμα ηθικής τάξης για την κυβέρνηση η προβολή συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ από τον κ. Σκρέκα»

Γ. Νικητιάδης: «Θέμα ηθικής τάξης για την κυβέρνηση η προβολή συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ από τον κ. Σκρέκα»

Με αφορμή συνέντευξη του κ. Σκρέκα στο κρατικό κανάλι όπου φαίνεται να προβάλλει συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης έκανε την εξής δήλωση:

«Αποτελεί θέμα ηθικής τάξης για την κυβέρνηση το γεγονός ότι ο κ. Σκρέκας σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση εμφανίστηκε να διαφημίζει συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ για τις εκπτωτικές τιμές που έχει. Είναι πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά, ο αρμόδιος υπουργός για τον έλεγχο των τιμών, να αναφέρεται σε συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η ακρίβεια όπως έχουμε πει δεν καταπολεμάται με μπαλώματα. Η ακρίβεια καταπολεμάται με μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης, ενίσχυση των ελέγχων και του καταναλωτικού κινήματος.

Εκφράζουμε όχι απλώς τη λύπη μας αλλά τη βαθιά μας ανησυχία για το αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να πολεμήσει την ακρίβεια πραγματικά, έχοντας στο τιμόνι του υπουργείου Ανάπτυξης το συγκεκριμένο υπουργό».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr