Γ. Νικητιάδης : «Η ΝΔ αποπέμπει αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους»

Γ. Νικητιάδης : «Η ΝΔ αποπέμπει αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή το πρόστιμο που επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε πέντε τράπεζες και στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για «πρακτικές που αποτελούν, κατά περίπτωση, εξ αντικειμένου ή εκ του αποτελέσματος εναρμονισμένες πρακτικές» και «ανταλλαγή πληροφοριών» σε μία σειρά ηλεκτρονικών συναλλαγών και στην έκδοση και αποδοχή καρτών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού που συμφώνως με πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σκρέκα “έκανε ρεπορτάζ και όχι τη δουλειά της” εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι έκανε περισσότερο από καλά τη δουλειά της, όπως και ο αποπεμφθείς από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρόεδρος της κος Λιανός. Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθότι θα μπορούσε να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά. Δυστυχώς οι «εναρμονισμένες πρακτικές» αποδεικνύεται περιτράνως ότι είναι μία πραγματικότητα στην αγορά και όπως αντιλαμβανόμαστε επεκτείνονται ακόμη και σε προϊόντα καθημερινής χρήσης. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι η ακρίβεια απαιτεί σοβαρά μέτρα για να αντιμετωπιστεί και όχι «καλάθια» και «pass».

Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι πάγιες. Ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των ελέγχων στην αγορά, μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη, μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων. Ευχόμαστε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού να ακολουθήσει το υπόδειγμα του αποπεμφθέντος κ. Λιανού που τόλμησε να ελέγξει τις τράπεζες και φοβάμαι ότι για αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε από τη Νέα Δημοκρατία».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr