Γ. Νικητιάδης από Κω : «Καλώ τους πολίτες να στηρίξουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ν.Παπανικόλα»

Γ. Νικητιάδης από Κω : «Καλώ τους πολίτες να στηρίξουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ν.Παπανικόλα»

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους Δημάρχους του νησιού

Ευρισκόμενος στην Κω όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων του νησιού  Θεοδόση Νικηταρά και Γιώργου Κυρίτση, προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία και να συναντηθεί με φίλους και γνωστούς, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. 

Μετά το πέρας της μικρής του περιοδείας ο κ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μαζί με τις Εθνικές μια μεγάλη γιορτή για τη Δημοκρατία. Οι τοπικές κοινωνίες, ανεξάρτητες από επιρροές αναδεικνύουν τους τοπικούς τους άρχοντες. Στο ΠΑΣΟΚ η επιλογή μας για τον Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν οι κοινωνίες να παραμείνουν μακριά από κομματικές επιρροές και να αναδείξουν τους ανθρώπους που θεωρούν ικανότερους. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η θέση μας είναι να στηρίζουμε το Νικηφόρο Παπανικόλα με την παράταξη «Νεα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο. Ο Νικηφόρος Παπανικόλας εκφράζει μια ανεξάρτητη περιφερειακή διοίκηση με αρχές το δημοκρατικό προγραμματισμό και την ισόρροπη ανάπτυξη.  Στο πλαίσιο αυτό καλώ τους πολίτες να στηρίξουν το συνδυασμό του Νικηφόρου Παπανικόλα και τους υποψήφιους περιφερειακούς  συμβούλους. Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους για το δημαρχιακό  θώκο της Κω» .

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr