Γ.Νικητιάδης: Αν χρειαστεί θα αγωνιστούμε ξανά για την ειρήνη και την ελευθερία μας

Γ.Νικητιάδης: Αν χρειαστεί θα αγωνιστούμε ξανά για την ειρήνη και την ελευθερία μας

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή, Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ. Υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού, για την Εθνική Γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821.

 

«Η επέτειος της Επανάστασης του 1821 και τα μηνύματα που εκπέμπει είναι πάντα επίκαιρα για τον Ελληνισμό. Έχουν περάσει 203 χρόνια και οι Έλληνες έκτοτε έχουμε αποδείξει ότι μονοιασμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά και να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας. Τα Δωδεκάνησα πρωτοστάτησαν στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα με τον Πάτμιο Φιλικό Εμμανουήλ Ξάνθο. Οι αγώνες των προγόνων μας για ανεξαρτησία αφήνουν σε μας μία μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη. Εμείς με τη σειρά μας απευθύνουμε μήνυμα προς όποιον επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία, πως αν χρειαστεί θα αγωνιστούμε ξανά για την ειρήνη και την ελευθερία μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους Δωδεκανήσιους, χρόνια πολλά σε όλους του Έλληνες.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr